Spørsmål og svar

Her finner du svar på det de fleste lurer på før de kommer til oss.

Fangene på Fortet er et aktivitetssted, hvor man inviterer gjengen og skal konkurrere i ulike oppgaver. Dere deler dere opp i lag på 3 – 5 personer og hvert lag vil få en nøkkel, med denne nøkkelen kan man åpne de 35 ulike rommene og skal jobbe sammen for å løse de ulike utfordringene. Det er alt fra fysiske oppgaver som klatring, balanse men også gåter og andre skjulte løsninger. Nøkkelen er aktivert i den tiden man velger og etter alle er ferdige kan man kåre et vinnerlag.

 

Klikk her for å se video.

Even though you dont speak norwegian, a visit to us is still possible. Our instructors will brief you about the rules of the game in english and all of our rooms are both in english and norwegian. Who do you challenge?

Man velger selv hvor lenge man vil holde på fra 1,5 time, 2 timer eller 2,5 time. Forskjellene på de ulike tidene er hvor mange av de ulike 35(!) cellene man rekker gjennom. De aller fleste velger 2 timer, men det er helt opp til dere og hvor god tid dere har.

På sidene våre kan man se kalender, velge dato og se ledige plasser.
Her man kan reservere plassene som dere ønsker og den er åpen for endring helt fram til 7 dager før arrangementet. Slik at man kan ta en opptelling eller påmelding av antall deltakere når man nærmer seg.

 

Det gjelder ikke grupper for barn under 16 år og enkeltbilletter/drop-in som kun kan bookes 7 dager fram i tid og er derfor ikke bindende.

Hos oss er det 35(!) ulike celler med forskjellige oppgaver alt i fra fysikk til IQ.
Vi anbefaler at man har på en t-skjorte og vanlige «casual» klær, slik at man slipper å bli varm. Men av erfaring blir man fort tatt av konkurranseinstinktet og man løper rundt. Det kan derfor være greit med en ekstra tskjorte og eventuelt noen løsere klær. Vi har garderobeskap til utlån.

Fangene på Fortet passer for alle, man er alltid flere personer på laget og man kan bytte på å gjøre oppgavene. Noen av rommene er mer fysiske men lagene bestemmer selv underveis hvilket nivå og hvilke rom man vil løse. Slik man kan tilpasse det til lagets begrensninger. Det samme gjelder også for gravide.

Hos oss er det ingen aldersgrense, men vi anbefaler at man har fylt 8 år. Flere av rommene er vanskelige og noen kan være skumle. Det kan også være greit at det er med en voksen på laget dersom barna er yngre en 10 år.

Servering har vi hele åpningstiden vår, i baren kan man få kjøpt det meste fra brus, slush til øl, cider og vin med mer. Hvis dere planlegger å spise, så serverer vi også pizza men dette må bestilles senest en dag i forveien.

Reservasjonen kan betales enten når man kommer til oss, eller ved å trykke betal i bekreftelsen du får. Her kan man velge kort eller faktura. 

Vår adresse: 
Michael Krohns gate 86
5057 Bergen. 

Dere kan enkelt ta buss nr. 4-5-10 eller 19. Gå av på gyldenpris. 
Kommer dere med bil har vi over 30 gratis parkeringsplasser til dere rett utenfor lokalet. 

Vi har over 30 gratis parkeringsplasser rett utenfor vårt lokale. 

Man trenger kun å være 3 deltakere for å komme til oss, hvis man bare er 2 går det også fint i flere av rommene våre. Vi har flere tv-skjermer i lokalene som viser alle lagene som holder på, er man bare et lag kan man konkurrere mot andre som også bare er et lag.

Vi er alltid åpne, iallefall nesten. Hver dag, hele året bortsett fra lille julaften, julaften, 1 juledag, 2 juledag, nyttårsaften, 1 nyttårsdag og 17. mai hvis ikke noe annet er nevnt på våre nettsider eller vår Facebook side.