Gøy aktivitet til utdrikingslaget!

Utdrikningslag bør inneholde noen av følgende elementer; overraskelse, utfordring, noe for den kommende brud/brudgom og noe for gjestene i utdrikingslaget. Utfordringene på Fangene på Fortet oppfyller alle elementene:)

For utdrikningslag er tilbudet vårt ustyrtelig morsomt – det blir nemlig bare morsommere og morsommere etter hvert som tiden går og selv enkle oppgaver blir vanskelige! Dere begynner med å dele dere opp i lag med 3-5 deltagere på hvert lag. Se hvilket lag som er best, dere imellom underveis og om noen klarer å oppnå nok poeng til å komme seg inn på det prestisjefylte bonusområdet. Vanskelighetsgrader fra 1 – 4 gjør at dette er noe for alle uansett form, høyde, vekt – om du liker taktikk eller fysikk.
Absolutt alle kan være med på aktivitetene. Les mer om cellene her!

Kulere utdrikningslag finner du ikke! Den kommende bruden/brudgommen får en T-skjorte fra Fangene på Fortet.

Mat og drikke?

Ønsker dere noe å spise eller drikke, er det mulig både før og etter aktivitetene. Vi har også en bar, med et godt utvalg av drikkevarer fra mineralvann til øl og vin. Hele menyen kan du se her

Lokaler sentralt i Bergen

Fangene på Fortet Bergen ligger sentralt til, rett over broen fra Sentrum. Vi har flere gratis parkeringsplasser og flere bussforbindelser stanser rett utenfor! Se kartet nederst på siden!

Reserver plasser her!

Hold av plasser allerede, så kan vi endre antall på reservasjonen senere. Dere betaler ikke før dere kommer til oss.

Tiden som er valgt er kun aktivitetstid, har dere bestilt mat i tillegg blir denne servert etter aktivitetene og det blir holdt av plasser i restauranten for dere en time etter aktivitet. Vil dere spise før aktivitetene? Ta kontakt med oss så kan vi også ordne det.