Utdrikningslag

Spennende og utfordrende utdrikningslag!

Et utdrikningslag bør inneholde følgende elementer; overraskelse, utfordring, noe for den kommende brud/brudgom og noe for gjestene i utdrikkingslaget. Utfordringene på Fangene på Fortet oppfyller alle elementene. Her har alle besøkende det gøy sammen!

 

For utdrikningslag er tilbudet vårt veldig populært – det blir nemlig bare morsommere og morsommere etter hvert som tiden går og selv enkle oppgaver blir vanskelige!

 

Her er hvordan det fungerer

 

Dere begynner med å dele dere opp i lag med 3-5 deltagere på hvert lag. Se hvilket lag som er best, dere imellom, og om noen klarer å oppnå nok poeng til å komme seg inn på det prestisjefylte VIP-området. Vanskelighetsgrad 1-2-3-VIP gjør at dette er noe for alle uansett form, høyde, vekt – om du liker taktikk eller fysikk. Absolutt alle kan være med på aktivitetene.

 

Les mer om cellene her!

 

 

Et mer utfordrende og spennende konsept/aktivitet for utdrikningslaget finner du ikke!

 

Den kommende bruden/brudgommen får en T-skjorte fra Fangene på Fortet.

Vi kan selvfølgelig servere dere god mat på besøk hos oss. Vi har også alle rettigheter i baren. Se vårt utvalgt av mat & drikke her!

Fangene på Fortet i Bergen ligger sentralt til på Damsgård. Hopp på en av de mange bussene som går til oss og gå av på gyldenpris. Velger dere å kjøre til oss, kan vi tilby over 30 gratis parkeringsplasser rett utenfor lokalet. 

Bookingen gjennomføres uten betaling. Dere vil motta en e-post med betalingslink til vår leverandør Klarna. Her kan man som privatperson betale med kredittkort eller velge klarna-konto. Det vil også være mulig å betale med kort hos oss når dere kommer.

Klikk på boksene over for å lese mer