Perfekt aktivitet for teambuilding!

Planlegger du noe sosialt eller firmafest for jobben? Legg turen til Fangene på Fortet! Med inspirasjon og flere elementer fra TV-programmet Fangene på Fortet, blir det absolutt en morsom og annerledes dag med kolleger. Del dere opp i lag og konkurrer i våre 35 ulike celler – hvem jobber best som et lag? 

Oppgavene passer alle slags egenskaper og talenter – både fysiske og kunnskapsoppgaver venter dere. Slik er det alltid noe som passer for alle, uansett fysisk form og alder.

Her på Fangene på Fortet deles bedriften opp i lag med 3 – 5 personer på hvert lag. Lagene er nødt til å samarbeide for å løse utfordringene i cellene. Her blir det konkurranse mellom lagene. Les mer om hvordan cellene fungerer her! 

Vi tilpasser oss etter deres ønsker og kan bla. ordne med servering av mat, drikke, møterom uansett om det er sommerfest, lønningspils eller julebord.

Ønsker du møterom?

Ønsker dere å slå det sosiale sammen med noe faglig? Eller ønsker dere bare å være samlet for dere selv? Da er det mulig å leie konferanserom eller møterom. Se våre møterom her!

Mat og drikke

Vi serverer også mat og drikke! Alt du trenger til en firmafest, kick-off eller teambuilding. Se hva vi tilbyr av mat og drikke her!

Åpent på dagtid

Vi åpner normalt fra klokken 12.00 i ukedagene, men ta gjerne kontakt om dere ønsker å komme tidligere på dagen.

Tiden som er valgt er kun aktivitetstid, har dere bestilt mat i tillegg blir denne servert etter aktivitetene og det blir holdt av plasser i restauranten for dere en time etter aktivitet. Vil dere spise før aktivitetene? Ta kontakt med oss så kan vi også ordne det.

Sentralt i Bergen

Fangene på Fortet Bergen ligger sentralt til, rett over broen fra Sentrum. Vi har flere gratis parkeringsplasser og flere bussforbindelser stanser rett utenfor! Se kartet nederst på siden!

Reserver nå – endre antall senere!

Vi har ingen betaling på nett da vi kan ordne med faktura hvis man avtaler på forhånd eller kortbetaling når dere kommer.
Reservasjonen er åpen fram til en uke i forkant, slik at man kan endre til endelig antall senere.