Teambuilding

Perfekt aktivitet for teambuilding / firmafest i Bergen!

Planlegger du noe sosialt med jobben? Fangene på Fortet i Bergen har mange spennende elementer som passer alle! Nå har alle sjansen til å jobbe i lag med å løse oppgavene i cellene. Vi har 35 ulike celler dere kan bryne dere på!

 

Oppgavene passer alle slags egenskaper og talenter – her settes fysikken, kunnskapen og kreativiteten på prøve. Det er alltid noe som passer for alle, uansett fysisk form og alder.

 

Bedriften deles opp i 3 – 5 personer på hvert lag. Lagene er nødt til å samarbeide for å løse utfordringene i cellene. Her blir det skikkelig konkurranse mellom lagene! Hvor mange rom klarer dere? Klarer noen av lagene å oppnå VIP-status? Hvilket lag stikker av med seieren?

 

 Les mer om hvordan cellene fungerer her!

 

Vi er helt sikre på at dette blir et attraktivt sted for store og små grupper for teambuilding/konferanse med påfølgende aktivitet, eller torsdagspils og lignende med litt moro og sosial omgang med kolleger.

Ønsker dere å slå det sosiale sammen med noe faglig? Eller ønsker dere bare å være samlet for dere selv? Det er mulig å leie møterom hos oss. Vi har flere møterom med plass fra 5-60 personer.  Ta kontakt på e-post om det er behov for konferanserom eller mindre møterom. Se våre møterom her!

Vi kan servere dere god mat og drikke. Alt dere trenger til kickoff, firmafesten eller teambuilding blir dere servert av oss. Se vårt utvalgt av mat & drikke her!

I motsetning til andre aktivitetssentre har vi åpent på dagtid på hverdager; 12:00-22:00. Ønsker dere å komme ennå tidligere på dagen? Send en forespørsel på bergen@fangenepafortet.no

Fangene på Fortet i Bergen ligger sentralt til på Damsgård i Bergen. Hopp på en av de mange bussene som går til gyldenpris eller kjør bil til oss. Vi har over 30 gratis parkeringsplasser tilgjengelig. 

Bookingen gjennomføres uten betaling. Dere vil motta en e-post med betalingslink til vår leverandør Klarna. Her kan man som privatperson betale med kredittkort på nett, eller velge å motta faktura som bedrift. Om deres bedrift ikke får godkjent faktura fra klarna, kan vi ordne dette ved ankomst. Det vil også være mulig å trekke bankkort hos oss når dere kommer.

Klikk på boksene over for å lese mer