Ny spennende aktivitet i Bergen!

Fangene på Fortet Bergen er et aktivitetssenter, hvor du kan invitere gjengen, familien eller kolleger.  Her konkurrerer dere i ulike oppgaver. Dere deles opp i lag på 3 – 5 personer på hvert lag. Hvert lag får en nøkkel som gir tilgang til våre 35 ulike celler. Det er alt fra fysiske oppgaver som klatring, balanse men også gåter og andre skjulte løsninger. Nøkkelen er aktivert i den tiden man reserverer og etter alle er ferdige kan man se statistikk fra oppgavene – og kåre et vinnerlag!

Fangene på Fortet er en perfekt aktivitet for dere som vil prøve noe nytt i Bergen. Vi har plass til alle grupper enten dere er 2 eller 100 personer. Oppgavene passer alle slags egenskaper og talenter – både for de fysiske og grublerne, uansett fysisk form og alder.
Les mer om hvordan cellene fungerer her!

 

Så, hvem utfordrer du?

Lokaler sentralt i Bergen

Fangene på Fortet Bergen ligger sentralt til, rett over broen fra Sentrum. Vi har flere gratis parkeringsplasser og flere bussforbindelser stanser rett utenfor! Se kartet nederst på siden!

 

Mat og drikke?

Ønsker dere noe å spise eller drikke, er det mulig både før og etter aktivitetene. Vi har også en bar, med et godt utvalg av drikkevarer fra mineralvann til øl og vin. Hele menyen kan du se her

 

Åpningstider

Man-Fre: 12:00-22:00 // Lør: 11:00-22:00 // Søn: 11:00-21:00

Reserver plasser nå, betal når dere kommer!

Vi har ingen betaling på nett, dere betaler når dere kommer til oss.

NB! Enkeltbilletter/Drop-in kan KUN bookes 7 dager fram i tid.