Cellene

Konseptet

Er du på jakt etter en morsom aktivitet for en liten eller stor gruppe mennesker? Fangene på Fortet i Bergen har 35 unike og morsomme celler med stor variasjonsgrad – som skal løses sammen som et lag. Det er en slags blanding av escape rooms og fysiske utfordringer hvor man samler poeng elektronisk – for til slutt å få en score og resultat man enten kan sammenligne med andre den dagen eller konkurranse med venner, familie og kolleger.

Taktikk - Teknikk - Fysikk

Det er alltid noen celler som passer for alle, uansett fysisk form og alder. Cellene har ulik vanskelighetsgrad og innholder blant annet; balltalent, balanse, beregning, logikk, styrke, mattekunnskaper og hukommelse. Utenfor cellene beskrives det hvilke egenskaper det kreves for å løse oppgaven. 

Samarbeid, samarbeid og mer samarbeid

På Fangene på Fortet deles dere opp i mindre grupper – med 3-5 personer pr. lag. Gruppen velger eget lagnavn. Dere er nødt til å samarbeide for å løse utfordringene i cellene. Utenfor cellene står et skilt med info om maks antall poeng dere kan oppnå. Dere blir belønnet med poeng etter hvor raskt og riktig oppgavene løses. Underveis kan dere hele tiden se på skjermer i gangene hvordan dere ligger an. Dere får en utskrift med resultatene når dere er ferdige. Om alle på laget er veldig flinke, kan det være dere oppnår nok poeng til å komme inn på VIP-rommene våre.

Slik fungerer Fangene på Fortet

Laget deres får et eget navn (dere velger selv). Etter endt aktivitet, får dere en utskrift med resultatet deres. Underveis kan dere hele tiden se på skjermer i gangene hvordan laget ligger an. Om dere vil, kan dere starte på området med vanskelighetsgrad 1. Om alle på laget er veldig flinke, kan det være dere oppnår nok poeng til å komme inn på VIP-rommene våre.

Fangene på Fortet holder åpent alle dager og ønsker alle velkommen til en spennende og annerledes opplevelse. Sjekk hva som er ledig og hold av billetter på nettet, så dere vet at dere har plass.