Voksenbursdag

En komplett bursdagsfeiring

Vi får ofte spørsmålet: «Tilbyr dere kun barnebursdag eller kan vi som voksne også feire hos dere?». Selvfølgelig kan dere legge bursdagen til oss! 80% av våre besøkende er unge og godt voksne. Vi gleder oss til å ta dere imot! 

For voksenbursdag er tilbudet vårt ustyrtelig morsomt – det blir nemlig bare morsommere og morsommere etter hvert som tiden går og selv enkle oppgaver blir vanskelige! Dere begynner med å dele dere opp i lag med 3-5 deltagere på hvert lag. Se hvilket lag som er best, dere imellom, og om noen klarer å oppnå nok poeng til å komme seg inn på det prestisjefylte VIP-området. Vanskelighetsgrad 1-2-3-VIP gjør at dette er noe for alle uansett form, høyde, vekt – om du liker taktikk eller fysikk. Absolutt alle kan være med på aktivitetene. Les mer om cellene her!

Kulere bursdag finner du ikke!

Komplett bursdag med aktiviter, mat og drikke på en plass

Vi ordner i stand en komplett bursdagspakke til dere. Hos oss kan dere prøve forskjellige aktiviteter. Etter aktivit kan vi ordne god mat og drikke. Med og uten alkohol. Bestillingen legger dere inn veldig enkelt her på nettsiden. Sjekk tilgjengelighet under i kalenderen. Håper vi sees til en flott bursdagsfeiring hos oss!

Vi kan selvfølgelig servere dere god mat på besøk hos oss. Vi har også alle rettigheter i baren. Se vårt utvalgt av mat & drikke her!

Fangene på Fortet i Bergen ligger sentralt til på Damsgård. Hopp på en av de mange bussene som går til oss og gå av på gyldenpris. Velger dere å kjøre til oss, kan vi tilby over 30 gratis parkeringsplasser rett utenfor lokalet. 

Bookingen gjennomføres uten betaling. Dere vil motta en e-post med betalingslink til vår leverandør Klarna. Her kan man som privatperson betale med kredittkort eller velge klarna-konto. Det vil også være mulig å betale med kort hos oss når dere kommer.

Klikk på boksene over for å lese mer